Keukenexpertise nodig?

advies, ideeën, begeleiding, menukaarten

en wat u verder nodig heeft in een professionele keuken.

Deze dienstverlening is gevormd na een veelvoud van vragen vanuit meerdere opdrachtgevers. Vragen zoals 'Hoe kunnen we in de huidige situatie toch iets moois aanbieden, en vooral, knaken verdienen?', ‘We zijn aan vernieuwing toe, maar hoe?’ of ‘Door het grote personeelstekort ben ik zonder chef komen te zitten, help?!’ hebben me gemotiveerd hier iets mee te doen.

Ik kan u helpen!

 

Dus, hebben uw koks geen nieuwe ideeën, of behoeven ze training?

Bent u op zoek naar selectiehulp voor nieuw, passend personeel of wilt u personeel opleiden of inwerken?

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een HACCP-plan?

Wilt u personeel op de juiste plek zetten, functieprofielen opzetten of werkprocessen verbeteren? 

Moet u kosten of tijd besparen tijdens de mep of shift, maar weet u niet hoe?

Heeft u behoefte aan een doorgewinterde mysteryguest?

Wilt u prachtig opgemaakte borden?

Een nieuwe menukaart of keuken?

Of een compleet nieuw uitgedacht concept?

Dan begeleid ik u graag!

Hoe gaat dat dan?

Graag kom ik eerst langs op gesprek. Daar nemen we de tijd om de vraag helder te krijgen. Wat heeft u nodig, wat ziet u graag veranderen, en binnen welke tijd?

We stellen samen een plan op. Indien nodig, kom ik in uw bedrijf binnen als mysteryguest, of kijk ik een dag mee.

We bepalen vooraf de te behalen doelen, en maken vervolgens een tijdsplanning en een stappenplan.

Voorbeeld

U wilt een nieuwe menukaart, inclusief allergenenkaart.

Ik denk alle gerechten uit, en doe u een voorstel. We kunnen heen en weer schuiven tot u meer dan tevreden bent, ook met het oog op de inkoopkosten en tijdswinst tijdens de mise-en-place, het voorbereiden.

Na uw akkoord kook ik de hele kaart voor, alleen of met het team, om uw personeel te trainen, alles perfect af te stellen naar uw smaak, en alle vragen te beantwoorden.

Als u wilt, is dit ook het moment voor professionele foto’s. 

Desgewenst lever ik de duidelijke uitgewerkte recepten aan, zodat uw team de gerechten stap voor stap kan klaarmaken. 

Ook kan ik u natuurlijk helpen met de bijbehorende bestellijsten en de calculatie per gerecht.

 

Kosten

Dit overleggen we vooraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

 

Neem contact op voor meer informatie, of een afspraak!