Freelance-kok in Belgie en Nederland

De voordelen en tarieven

De voordelen van een freelancer

Wanneer u nooit eerder met een zzp-kok werkte, kan ik me voorstellen dat het even wennen is. Vandaar een korte uitleg van mijn werkzaamheden.  
In de keuken ben ik op mijn best, ik ben zelfstandig en ervaren*, waardoor ik geen lange inwerkperiode nodig heb. U laat me de bedoeling weten en ik kan aan de slag. Mijn eigen kleding en messenset neem ik mee. 
Ik begrijp hoe het is om ondernemer te zijn, en ben mijn eigen visitekaartje. 
Verder zorg ik niet voor administratieve rompslomp, wel werk ik uiteraard met algemene voorwaarden en bij langere samenwerking met een passende modelovereenkomst, als u dat wenst.  

U betaalt geen ziektekosten, geen vakantie-uren. Ik stuur enkel een factuur, lekker makkelijk.   

De tarieven

De tarieven die ik hanteer zijn exclusief 21% btw, reiskostenvergoeding en parkeerkosten.  
 
Zelfstandig werkend kok          €40,00 per uur
Souschef                                             €46,00 per uur
Chef-kok                                            €52,50 per uur
Executive chef                                €60,00 per uur
Consultancy                                     €75,00
 
Als reiskostenvergoeding reken ik voor vervoer middels de auto €0,39 per kilometer, gemeten in Google maps. Parkeerkosten worden doorberekend. 

*Ervaren in alle takken van de sport. Van opgegroeid in een bruine kroeg/ snackbar, tot werken als executive chef bij een groot party, catering en evenementenbedrijf, en momenteel  als zzp-er in (sterren-)restaurants.